Täydennyskoulutus
Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK Täydennyskoulutus) tarjoaa ratkaisuja oman ammatillisen osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi järjestämme räätälöityä täydennyskoulutusta eri organisaatioiden tarpeisiin. Koulutuksemme on sidottu läheisesti työelämään, tukemaan organisaation ja sen henkilöstön osaamisen kehittämistä. Tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat täydennyskouluttautumisen työssä ja työn ohessa.
Koulutuksemme ovat joko yhden tai useamman päivän tilaisuuksia tai seminaareja. Toteutamme myös erilaisia teemoitettuja, pitkäkestoisia koulutuskokonaisuuksia. Räätälöidyt koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä toteutuksia, jotka suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin voimme parhaiten vastata asiakkaan oppimisen ja osaamisen täydentämisen tarpeisiin.
Mikäli ette löydä organisaationne tarpeita vastaavia koulutuksia, niin ota meihin yhteyttä! Räätälöimme sinulle ja organisaatiollesi tarvitsemanne koulutuksen.
Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!
SeAMK Täydennyskoulutus on joulutauolla 20.12.2024 – 6.1.2025.
Toivotamme Rauhallista Joulua ja Onnea vuodelle 2025.
SeAMKin täydennyskoulutukset
Muut koulutukset
Kestävä liiketoiminta – Hiilijalanjälki ja vastuullisuusraportointi 6 op (2025)
Kestävä liiketoiminta – Hiilijalanjälki ja vastuullisuusraportointi -koulutuksessa perehdyt hiilijalanjälkilaskennan sekä vastuullisuusraportoinnin perusteisiin. Koulutus tarjoaa tietoa yrityksen hiilijalanjälkilaskentaan aina käsitteistä, standardeista ja GHG-protokollasta datan keräämiseen sekä varsinaiseen hiilijalanjäljen laskentaan. Koulutuksessa opit myös, mitä on vihreä kasvu ja uudistuminen pk-yrityksessä. Tunnistat vastuullisuuden strategisella tasolla ja tiedät, mitä CSRD ja ESRS vaativat yritykseltä. Näiden lisäksi opit tekemään yritykselle kaksoisolennaisuusanalyysin, jonka pohjalta vastuullisuusraportointi tuotetaan.
Tuotekehitystaituri (2024)
Tuotekehitystaituri-koulutuksessa perehdytään elintarvikealan tuotekehityksen eri vaiheisiin. Koulutus tarjoaa kattavan näkemyksen elintarviketeknologian perusteista, lainsäädännöstä ja vastuullisuudesta sekä antaa opiskelijoille taitoja kehittää innovatiivisia tuotekehitysprojekteja. Opiskelijat syventyvät tuotekehityksen eri vaiheisiin, soveltavat aistinvaraisia tutkimusmenetelmiä ja arvioivat kuluttajatutkimuksia.
Koulutuksen käytyäsi hallitset elintarviketeknologian ja prosessoinnin perusteet sekä erilaiset elintarvikealan tutkimusmenetelmät. Osaat suunnitella ja toteuttaa innovatiivisen tuotekehitysprojektin ideasta tuotteeksi, markkinaymmärrystä unohtamatta. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, jolla voit todentaa osaamisesi elintarvikealan tuotekehityksen taitajana!
Maksuton koulutus käynnistyy helmikuussa 2024. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.
Räätälöidyt täydennyskoulutukset
SeAMK Täydennyskoulutus suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä tilauskoulutuksia eri aloille asiakkaan tarpeiden mukaan. Räätälöity täydennyskoulutus suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan ja mahdollisesti myös rahoittajan kanssa. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja koulutuksen toteuttamiseen!
Erikoistumiskoulutukset
Tutustu ajankohtaisiin erikoistumiskoulutuksiin.
Lisätietoja
Suunnittelija, jatkuva oppiminen
sähköposti
Terhi.Hirsimaki(a)seamk.fi
puhelin
Suunnittelija, jatkuva oppiminen
sähköposti
Outi.Rinta-Homi(a)seamk.fi
puhelin
Jatkuvan oppimisen päällikkö
sähköposti
Annika.Poytalaakso(a)seamk.fi
puhelin
Ehdota täydennyskoulutusta