Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä
SeAMK Blogit -sivuston Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä -tarinat.
Blogit
Kaikki AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet NexTech Ecosystem Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat Tapahtumabisnekseen hybridiosaamista TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Think big -blogit TUULI Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa leivottiin vegaanisia herkkuja
-
Maistuvia reseptejä ikäihmisille Planning of menus -opintojaksolla
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa oli vuorossa vegaani- ja kasvisruokapäivä
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio jatkui riistateemalla
-
Kuulumiset ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin toisesta studiopäivästä
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin pilotointi starttasi käyntiin
-
Restonomin monimuoto-opiskelu toi lisää näkemystä ja itsevarmuutta
-
Syventävä harjoittelu Ravintola Bodomin Kartanolla
-
Messut markkinointikeinona – teoriasta käytäntöön
-
Virkeänä viikonloppuun villiyrttien ja koivunmahlan voimalla