Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä
SeAMK Blogit -sivuston Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä -tarinat.
Blogit
Kaikki AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet NexTech Ecosystem Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat Tapahtumabisnekseen hybridiosaamista TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Think big -blogit TUULI Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Seikkailu Toscanan auringon alla: Restonomin syventävä harjoittelu Italiassa
-
Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa, osa 2
-
Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa, osa 3
-
Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa
-
Ravitsemusterveyden edistämistä monimuotoisen intensiiviopintojakson avulla
-
Ravitsemusterveyden edistämistä monimuotoisen intensiiviopintojakson avulla
-
Messut markkinointikeinona - Lakeus kokkaa 2023
-
Restonomiopiskelijat ottivat jälleen mittaa toisistaan Restokisoissa
-
Jälkiruokien loihdintaa VeRa-hankkeen oppimistapahtumassa
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa leivottiin vegaanisia herkkuja