OSMO
Osallistujalähtöinen moniammatillinen koulutuspolku - OSMO -hankkeen aiheista ja vaiheista kertova blogi.
Blogit
Kaikki AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet NexTech Ecosystem Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat Tapahtumabisnekseen hybridiosaamista TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Think big -blogit TUULI Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Täsmäkoulutuksilla uutta osaamista myös ravitsemisalan ammattilaisille
-
Matkailuala hyötyy monialaisesta osaamisesta ja yhteistyöstä
-
Videon tekeminen ja jälkikäsittely
-
Digimarkkinoinnin mahdollisuudet
-
Perinteisiä jälkiruokaleivonnaisia uudella tavalla
-
Tarjoilun taitajaksi kolmessa viikossa?
-
Tulevaisuuden ravitsemisala hyödyntää automaatiota
-
Vastuullisuus ravintolatoiminnassa
-
Urapolun rakentaminen majoitus-, ravitsemis-, matkailu- tai tapahtuma-aloilla
-
Uudet ruoanvalmistustekniikat ja vastuullisuus ravintolan ”valttikortteina”