Opiskelijatarinat
SeAMK Blogit-sivuston opiskelijatarinat.
Blogit
Kaikki AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet NexTech Ecosystem Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat Tapahtumabisnekseen hybridiosaamista TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Think big -blogit TUULI Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Perjantai 13. päivä voi olla myös onnenpäivä: pääsin opiskelemaan!
-
Laboratoriotyöskentelyssä voi nähdä ja selittää ruoan käyttäytymistä
-
Rakennusalalla tarvitaan ahkeraa asennetta, tarkkuutta ja huumoria
-
Insinöörin polkuopinnoista uusia mahdollisuuksia työelämään
-
Tunnelmia Restokisoista 2022
-
Sinnikkyys palkitaan
-
Insinöörimäinen lähestymistapa ruokaan on todella mielenkiintoinen
-
Haaveena ruokamatkailun parissa työskentely
-
Kasvibiologin osaamista täydentämässä bio- ja elintarviketekniikan opiskelulla
-
Bio- ja elintarviketekniikan insinöörillä on mahdollisuus monenlaisiin ruoka-alan töihin