Opiskelijatarinat
SeAMK Blogit-sivuston opiskelijatarinat.
Blogit
Kaikki AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet NexTech Ecosystem Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat Tapahtumabisnekseen hybridiosaamista TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Think big -blogit TUULI Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Bio- ja elintarviketekniikan insinööri pääsee halutessaan kaikenlaisiin projekteihin mukaan
-
Kokemuksia restonomiopinnoista - "Itsensä kouluttaminen on aina hyvästä"
-
Kokemuksia kulttuurituottajan opinnoista - "Kulttuurituottaja on kulttuurialan moniosaaja"
-
Unelmien harjoittelupaikka tarjosi myös työpaikan
-
Out of the comfort zone – the place for growth and personal development
-
Monipuoliset opinnot antavat myös monipuoliset työskentelymahdollisuudet
-
Agrologista on moneksi, aina paalaajasta pankinjohtajaksi
-
SeAMKissa opetus on hyvin kiinni modernissa maailmassa
-
Maatilayrityksen kannattava ylläpitäminen vaatii hyvän koulutuksen ja talousasioiden osaamista
-
Tietotekniikka vaihtui lypsynavettaan